Δευ. - Παρ. 9πμ-5μμ
Συγκρότημα Ευρωκτηματικής Μεσαριά Σαντορίνη, Τ.Κ. 84700
Title Image

Μεθοδολογία

Στο απόλυτα ανταγωνιστικό περιβάλλον, σε Ελλάδα και εξωτερικό, των έργων τουριστικών υποδομών μεσαίας και μεγάλης κλίμακας, η ΠΑΝ-ΤΕΧ κάνει τη διαφορά μέσω του ανταγωνιστικού της πλεονεκτήματος: της μεθοδολογίας που εφαρμόζει σε κάθε στάδιο, κάθε έργου που αναλαμβάνει. Με συνέπεια, ταχύτητα, ποιότητα, απόλυτο έλεγχο, επακριβή προκοστολόγηση, καθώς και δέσμευση κόστους και χρονοδιαγραμμάτων με ιδιωτικά συμφωνητικά, στην ΠΑΝ-ΤΕΧ προσφέρουμε ένα άρτιο και απαράμιλλης αισθητικής τελικό αποτέλεσμα. Όπλο μας: η δοκιμασμένη μεθοδολογία που έχουμε αναπτύξει και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε, εδώ και σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα.

01

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Εξειδικευμένοι συνεργάτες 25 διαφορετικών ειδικοτήτων, αξιολογημένοι μέσω διαδικασιών ISO, με σκοπό την έγκαιρη και άψογη αποπεράτωση κάθε έργου. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε μόνο με επώνυμα brands, προμηθευόμενη υλικά από τους μεγαλύτερους Οίκους.

02

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Στην ΠΑΝ-ΤΕΧ είμαστε κάτοχοι ενός ακατάρριπτου ρεκόρ, το οποίο συνεχώς μεγαλώνει: 270 και πλέον ολοκληρωμένα έργα με μηδέν απώλειες χρονοδιαγραμμάτων. Εφαρμόζοντας την πρωτοποριακή μέθοδο διαχείρισης χρόνου TIMECON, διασφαλίζουμε τόσο την απόλυτη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, όσο και τη μέγιστη εξοικονόμηση πόρων.

Χάρη στη βαθιά γνώση της αγοράς και το εξαιρετικό δίκτυο συνεργατών μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε εγγύηση μη υπέρβασης του budget με ιδιωτικό συμφωνητικό.

03

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Από το 1999, έτος ίδρυσης μας έως και σήμερα, η ιστορία μας συμπυκνώνεται, αριθμητικά, στα εξής:

  • 360+ ΠΕΛΑΤΕΣ
  • 270+ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ
  • 266.000+ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ
04

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΝ-ΤΕΧ

Ευρηματικότητα. Η ευρηματικότητα μας για την εξεύρεση λύσεων σε απαιτητικές κατασκευές είναι αυτό που μας ξεχωρίζει. Από εδώ ξεκινά η δικιά μας μέθοδος ΠΑΝ-ΤΕΧ.

Τεχνικοοικονομική ανάλυση. Τόσο η βιωσιμότητα όσο και οι προοπτικές ενός έργου καταγράφονται και εξασφαλίζονται με την τεχνικοοικονομική ανάλυση από το έμπειρο προσωπικό μας.

Live παρακολούθηση έργου. Το έργο δεν βρίσκεται ποτέ “στον αυτόματο πιλότο”. Είμαστε συνεχώς, πάνω από το project, 24/7, επιβλέποντας, διορθώνοντας αν χρειαστεί, και επιβεβαιώνοντας την ομαλή πορεία των εργασιών.

Εσείς θα είστε ο επόμενος πελάτης!
espa banner