Δευ. - Παρ. 9πμ-5μμ
Συγκρότημα Ευρωκτηματικής Μεσαριά Σαντορίνη, Τ.Κ. 84700
Title Image

Γνωρίστε μας

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ

ΠΑΝ-ΤΕΧ

Η ΠΑΝ-ΤΕΧ ιδρύθηκε το 1999 ως εταιρεία ανακαίνισης κτιρίων και διαμερισμάτων.
Σήμερα, η εταιρεία, στην τρίτη πλέον δεκαετία της ζωής της, προσφέρει Project Management (Επιστασία), Project Consulting αλλά και Turnkey Solutions που περιλαμβάνουν το κατασκευαστικό μέρος, στον τομέα των τουριστικών υποδομών μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.

Η εταιρεία, έχει αφήσει ένα ανεξίτηλο στίγμα στη ολοκλήρωση μεγάλων, κυκλαδίτικων έργων που σέβονται την τοπική αρχιτεκτονική και την ιδιαιτερότητα του τοπίου, ενώ έχει πλέον ανοίξει τα φτερά της και εκτός Ελλάδας, με το νέο της γραφείο στο Λονδίνο.

1. ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η επιμονή μας στην ποιότητα είναι συνεχής, από την πρώτη ημέρα του έργου. Με έλεγχο και εποπτεία σε κάθε στάδιο της κατασκευής και σε κάθε υλικό,  διασφαλίζουμε την εξαιρετική ποιότητα που θα χαρακτηρίζει το έργο για πολλές δεκαετίες.

2. ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Δεσμευόμαστε απέναντι σε κάθε μας πελάτη, με ιδιωτικά συμφωνητικά, ότι το έργο που αναλάβαμε θα ολοκληρωθεί εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων. Για εμάς στην ΠΑΝ-ΤΕΧ δεν υπάρχουν ποτέ “απρόβλεπτες συνθήκες”. Τα πάντα θα γίνουν στην ώρα τους.

3. ΓΝΩΣΗ

Κανείς δεν γνωρίζει την κατασκευή και διαχείριση έργων στις Κυκλάδες καλύτερα από την ΠΑΝ-ΤΕΧ. Είμαστε περήφανοι γιατί διαθέτουμε την ισχυρή ομάδα ειδικών που έχει τις απαντήσεις σε κάθε πιθανό πρόβλημα. Και φυσικά, επενδύουμε στη συνεχή επιμόρφωση των στελεχών μας, με σκοπό την ατομική και ομαδική μας βελτίωση.

4. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Δεν οικοδομούμε μόνο έργα. Οικοδομούμε επίσης κλίμα εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας από την πρώτη στιγμή. Χάρη σε αυτό, διατηρούμε συνεργασίες που έχουν πλέον περάσει τα 20 έτη.

5. ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Δραστηριοποιούμαστε με εντιμότητα και απόλυτη τήρηση της νομοθεσίας και των οικιστικών περιορισμών που προστατεύουν το περιβάλλον και την αισθητική των τοπίων.

6. ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

Στην ΠΑΝ-ΤΕΧ, λειτουργούμε με απόλυτη ειλικρίνεια και πλήρη διαφάνεια στις σχέσεις μας με τους συνεργάτες, προμηθευτές και πελάτες μας. Μόνο έτσι, καταφέρνουμε και κτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε μας πελάτη.

7. ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Είμαστε 100% υπεύθυνοι για κάθε μας έργο και για όλες μας τις ενέργειες απέναντι στην κοινωνία και τους πελάτες μας. Ποτέ δεν λειτουργούμε ανώνυμα και τηρούμε απόλυτα τους ηθικούς κανόνες που διέπουν την αγορά μας.

8. ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Είμαστε η ομάδα της ΠΑΝ-ΤΕΧ. Λειτουργούμε πάντα και μόνο με ομαδικό πνεύμα και επιδιώκουμε καθημερινά τον υψηλότερο βαθμό συνεργασίας. Έτσι, μεγιστοποιούμε το συνολικό αποτέλεσμα μέσα από τις ατομικές ικανότητες του καθενός μας.

9. ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

Λειτουργούμε με εξωστρέφεια, αναζητώντας επιχειρηματικές ευκαιρίες εντός και εκτός συνόρων. Με αφετηρία μας τη Σαντορίνη, και με βάση την ποιότητα και μοναδική ταυτότητα των υπηρεσιών μας, πολλαπλασιάζουμε τις προοπτικές μας διεθνώς.

10. ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

Είμαστε μία ελληνική εταιρεία. Στηρίζουμε την κοινωνία μας και τον τόπο μας, και βάζουμε το δικό μας λιθαράκι με σκοπό την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.

espa banner